Direct naar de contentDirect naar de footer
;

Bruiloft

Uw trouwdag is de mooiste dag van uw leven, een dag om nooit te vergeten. Upstairs is een fantastische, stijlvolle locatie om te trouwen.

Een sfeervolle zaal met houten vloer, stijlvol meubilair en een schitterend terras met avondzon: een locatie waar trendy en gastronomie samengaan. Geheel toegankelijk, biologisch, gezond en bewust. Met nét even een andere twist dan u van ons hotel gewend bent.

Restaurant Upstairs beschikt over 80 zitplaatsen en een private dining room die u kosteloos kunt gebruiken voor een lunch of diner van 18 tot 40 personen. Voor een receptie en/of feestavond is het restaurant geschikt tot 150 personen.

De invulling van uw receptie, diner en/of feestavond wordt volledig samen met u besproken.

Het is ook mogelijk de officiële huwelijksvoltreking plaats te laten vinden bij Restaurant Upstairs. Indien het weer het toelaat is dit zelfs mogelijk op het prachtige terras.

Prijsindicatie
Bekijk onze flyer voor een compleet overzicht inclusief het huidige groepsmenu, welke naar wens aan te passen is.

 • Receptie/borrel
  Borreluurtje met binnenlands gedistilleerd en 2 canapés: € 11,50 per persoon
 • Lunch
  3 gangen € 29,50
  4 gangen € 37,50
 • Diner
  3 gangen € 34,50
  4 gangen € 42,50
 • Walking dinner
  4 gangen € 30,00
  5 gangen € 37,50
  6 gangen € 45,00
 • Feestavond
  Gedurende 4,5 uur diverse canapés, warme snacks en onbeperkt dranken uit het binnenlands assortiment, koffie servies ter afsluiting. € 32,50 p.p.

Meer informatie
Om een goede indruk te krijgen van het restaurant en de aangelegen Veurse Salon nodigen wij u graag uit om in een persoonlijk gesprek al u wensen kenbaar te maken. Hierna kunnen wij een passende offerte voor u opstellen.

U kunt contact opnemen met de salesafdeling van Hotel de Gouden Leeuw: 071-560 28 30 / sales@goudenleeuw.valk.nl
Maandag t/m vrijdag 09:00 - 17:00 uur