Direct naar de contentDirect naar de footer

Wildmenu

Voor de ultieme beleving serveren wij u het Upstairs Wildmenu, geserveerd met de meest verse, biologische producten. Reserveer nu het 3-gangen menu voor € 34,50 per persoon, het 4-gangen menu voor € 42,50 per persoon of het 5-gangen menu voor € 49,50. Het Wildmenu is te verkrijgen van 22 oktober 2019 t/m 31 januari 2020.

Voorgerecht

Voorgerecht

  • Rouleaux van patrijs

    eendenlever | morilles | zuurkool | krokante spek

Tussengerecht

Tussengerecht

  • Hazenpeper en croûte

    rode kool | appel | pommes fondant

  • Wilde eend

    structuren van biet | aardappel galet | eigen jus

Hoofdgerecht

Hoofdgerecht

  • Hertenbil

    herten bitterbal | pompoen toffee crème | schorseneer | topinamboer | spruiten | kruidkoek jus Venison | bitterbal |

Dessert

Dessert

  • Triffle

    chocolade | sinaasappel | crumble | chocolade sinaasappel sorbet

Wijnarrangement

Wijnarrangement

Per gang wordt er een bijpassende wijn geserveerd