Direct naar de contentDirect naar de footer

Menukaart

Onder leiding van chef-kok Tom de Winter maakt het team van Upstairs van uw avond een culinaire beleving. De menukaart is geïnspireerd door de aanvoer van de markt waarbij biologische en duurzame producten de voorkeur hebben, waarin het seizoen tot zijn recht komt. Gezond en bewust dineren, waarin kwaliteit centraal staat, met culinaire hoogstandjes moet u ‘avondje uit’ doen slagen bij Restaurant Upstairs.

Bites

Bites

  • Zuurdesem brood van Menno

    Olijf olie | duqqa | humus

  • Pata negra

    14,50

    Zuurdesem toost | Bella olijven

  • Oesters Koud

    Bloody Mary gel | bleekselderij | basilicum
    € 3,50 p.st.

  • Oesters Warm

    spinazie | Hollandaise | Parmezaan
    € 3,50 p.st.

  • Oesters Naturel

    Sjalotten vinaigrette | citroen
    € 2,50 p.st.

Voorgerechten

Voorgerechten

  • Tonijn tataki

    14,50

    Edamame | avocado | komkommer | sesam | sambal

  • Tartaar van rund

    12,50

    Piccalilly | kwartel ei

  • Provençaalse salade

    12,50

    Polenta | geitenkaas | olijf | puntpaprika

  • Kreeft

    18,50

    Couscous | tomaat | mozzarella | Bloody Mary | basilicum

Heeft u allergieën? Meld dit aan uw gastheer/gastvrouw.

Tussengerechten

Tussengerechten

  • Langoustine

    15,50

    Kippendij | pastinaak | venkel | asperge | verjus | gerookte boter

  • Zwezerik

    15,50

    Macadamia | knolselderij | duxelle | lente ui | salsa verde

  • Linzen de Puy

    12,50

    Knolselderij | beukenzwam | aardpeer | schorseneren | eekhoorntjesbrood

Heeft u allergieën? Meld dit aan uw gastheer/gastvrouw.

Hoofdgerechten

Hoofdgerechten

  • Gebakken zeetong

    24,00

    Halve tong op de graad | mousseline | bloemkool | beurre noisette | haring kaviaar

  • Gegrilde rundersucade

    18,50

    Kaantjes | pommes fondant | Cevenne ui | selderij | spitskool | sugar snaps | rode wijn

  • Gekarameliseerde eendenborst

    18,50

    Flespompoen | Ras el hanout | witlof | bospeen | parelgort | dragon | oesterzwam
    | rode biet | sinaasappel

  • Gebakken kabeljauw

    18,50

    Mossel |couscous | bloemkool | romanesco | zilverui | kerrie

  • Gegrilde kreeft

    42,50

    Fregola | Parmezaan | courgette | paprika | groene asperges| yuzu

  • Ravioli

    17,50

    Pompoen | Parmezaan | spinazie | Feta | courgette | groene asperge
    | pijnboompit | rucola | salsa verde

Heeft u allergieën? Meld dit aan uw gastheer/gastvrouw.

Bijgerechten

Bijgerechten

  • Friet

    3,50

    Cajun | Parmezaan | truffelmayonaise

Desserts

Desserts

  • Pina colada

    9,50

    Witte chocolade | rum | ananas | kokos

  • Gemarineerde bramen

    9,50

    Bramen | witte chocolade | vanille | bosvruchten | granola | yoghurt | olijfolie

  • Selectie van 5 kazen van Valk Versmarkt

    14,50

    Zuurdesem toast | dadelstroop | gezouten amandelen

Heeft u allergieën? Meld dit aan uw gastheer/gastvrouw.