Direct naar de contentDirect naar de footer

Menukaart

Upstairs Onze menukaart bestaat uit verschillende gerechten. De menukaart is geïnspireerd door de aanvoer van de markt waarbij biologische en duurzame producten de voorkeur hebben, waarin het seizoen tot zijn recht komt. Gezond en bewust dineren, waarin kwaliteit centraal staat, met culinaire hoogstandjes moet u ‘avondje uit’ doen slagen bij restaurant Upstairs. Onze moderne wijnkaart telt maar liefst 300 verschillende wijnen, waarin wij hebben gekozen voor vriendelijke prijzen met wijnen uit zowel de ‘oude & nieuwe wereld’. Spectaculaire wijnen proeven? Vraag onze maitre *sommelier* om advies.

Bites

Bites

Om mee te beginnen To start with
  • Oesters 'Gaey'

    Oysters

    Naturel, Sjalot vinaigrette
    €2,50 per stuk

    Oester bereidingen

    €3,00 per stuk

    Koud: granité van gin, watermeloen

    Warm: rockefeller oesters

  • Pata Negra ham

    9,00

    ‘Spaanse Iberico varken’
    Plateau Pata negra

Voorgerechten

Voorgerechten

Voorgerechten

  • €14,50

  • GARNALEN BITTERBAL / HOLLANDSE GARNALEN / DRAGON MAYONAISE / BLEEKSELDERIJ

  • GRAVAD LAX (GEMARINEERDE ZALM) / BIETEN / TRUFFEL CHIPS / BIET & DILLE VINAIGRETTE

  • TONIJN / SESAM / DASHI / LOTUS WORTEL / SHIITAKE / BOSUI

  • KALFSTARTAAR / ZWEZERIK / PICCALILLY / ZOETZURE GROENTE

  • KROKANT GEBAKKEN KIPPENDIJ / RIVIERKREEFT / PAKSOI / SCHUIM VAN GROENE KRUIDEN

  • COUSCOUS / HALLOUMI / TOMAAT OLIE / OESTERZWAM / BOSUI

Hoofdgerechten

Hoofdgerechten

HOOFDGERECHTEN

  • €19,50

  • GEBAKKEN LAMSBOUT / CRÈME VAN DOPERWT / PEULVRUCHTEN / POMMES ANNA / LAMSJUS

  • GEBAKKEN COQUILLES / LANGOUSTINE / SCHUIM VAN LANGOUSTINE / ZOETZURE GROENTE / POMMES SOUFFLÉ

  • SCHOLFILET MET PETERSELIE CRÈME, CANTHAREL, MOUSSELINE, POMMES DAUPHINE

  • TOURNEDOS ROSSINI / EENDENLEVER / BRIOCHE / ZILVER UI / WORTELCRÈME / TRUFFEL & MADEIRA JUS

  • GEBAKKEN RUNDERBAVETTE / ROSEVAL / PAPRIKA / ARTISJOK / CHIMICHURRI

  • GROENE KRUIDEN PASTA / BASILICUM OLIE / BIMI / GROENE ASPERGES / PARMEZAAN SCHUIM

Specials

Specials

Specials
  • Halve kreeft

    15,00

    Gegrild, gebakken of gekookt €15,-

  • Hele kreeft

    30,00

    Gegrild, gebakken of gekookt €30,-

Te bestellen met salade of met warme garnituur

Extra bijgerechten/side dishes

Extra bijgerechten/side dishes

€ 4,75 per stuk/a piece
  • Huisgemaakte friet met schil en truffel mayonaise *

    4,75

    Homemade fries and truffle mayonnaise

    * Vegetarisch
  • Seizoen groenten *

    4,75

    Carrot and pods

    * Vegetarisch

Heeft u allergieën? Wij houden hier graag rekening mee. Upstairs beschikt ook over een allergenenkaart. Naast ons aanbod van gerechten hebben wij ook vegetarische gerechten!

Desserts

Desserts

€7,50 per stuk
  • Chocolade macaron / aalbes / witte chocolade mousse / karamel ijs

    9,50
  • Huisgemaakte appeltaart met hangop van yoghurt en kaneelijs

    9,50
  • Verschillende bereidingen van perzik / nectarine / meringue

    9,50
  • kaasplateau

    9,50

Heeft u allergieën? Wij houden hier graag rekening mee. Upstairs beschikt ook over een allergenenkaart. Naast ons aanbod van gerechten hebben wij ook vegetarische gerechten!

Proeverij van de Chef

Proeverij van de Chef

  • 7 gangen verrassingsmenu

    62,50