Direct naar de contentDirect naar de footer

Menukaart

Upstairs Onze menukaart bestaat uit verschillende gerechten. De menukaart is geïnspireerd door de aanvoer van de markt waarbij biologische en duurzame producten de voorkeur hebben, waarin het seizoen tot zijn recht komt. Gezond en bewust dineren, waarin kwaliteit centraal staat, met culinaire hoogstandjes moet u ‘avondje uit’ doen slagen bij restaurant Upstairs. Onze moderne wijnkaart telt maar liefst 300 verschillende wijnen, waarin wij hebben gekozen voor vriendelijke prijzen met wijnen uit zowel de ‘oude & nieuwe wereld’. Spectaculaire wijnen proeven? Vraag onze maitre *sommelier* om advies.

Pre dinner cocktails

Pre dinner cocktails

Negroni

  • Campari | rode vermouth | gin

    9,50

Dry Martini

  • Gin | droge vermouth

    9,50

Bloody Mary

  • Vodka | Tomatensap

    9,50
Bites

Bites

  • Oesters 'Gaey' (half dozijn)

    12,50

    Geserveerd met een sjallot vinaigrette

  • Oesters 'Gaey' (heel dozijn)

    22,50

    Geserveerd met een sjallot vinaigrette

  • Oesters ‘Gaey‘ tempura

    3,50

    Geserveerd als tempura, bosui en Thai soy

    Per stuk

  • Oesters 'Gaey' vingerlimoen

    3,50

    Geserveerd met vingerlimoen en komkommer

    Per stuk

  • Wijnsuggestie

    9,00

    De Castellane Brut Champagne

  • Pata negra

    12,00

    ‘Spaanse Iberico varken’

Chefs menu

Chefs menu

  • 7 gangen verrassingsmenu

    69,50

    Laat u culinair verrassen door onze chefkok Remco Kleijn

Heeft u allergieën? Meld dit aan uw gastheer/gastvrouw.

Voorgerechten

Voorgerechten

Voorgerechten

  • ***

    14,50
  • Marbré van fazant en eendenlever | appel | calvados

  • Herten pastrami | pompoen | witlof | aceto balsamico

  • Eendenlever | gecarameliseerde spek | zilverui | zoete aardappel toffee crème

  • Gerookte heilbot | structuren van peen | koolrabi

  • Krab | wonton | komkommer | avocado | vingerlimoen | rode peper mayonaise

  • Linzen | olijf | aceto balsamico | tomaat | ui *

    * Vegetarisch
  • ***

  • Salade van een halve gegrilde kreeft | tomaat | venkel zoetzuur | sugarsnaps | tomaten vinaigrette

    15,00
Hoofdgerechten

Hoofdgerechten

HOOFDGERECHTEN

  • ***

    19,50
  • Gepocheerde kalfshaas | zwezerik | paarse bloemkool crème | gebrande bloemkool | romanesco | laurier jus

  • Gebakken wilde eend | gestoofde eendenbout | pompoen | topinamboer | paddenstoelen | zwarte bes | eigen jus

  • Hertenrug filet | herten stoof | spruiten | aardappel mousseline | zoet zure rode kool | gerookte jus

  • Zeebaars filet | zwarte limoen pasta | tomaat | paksoy | saus van groene curry

  • Gebakken tongfilets | fregola | ijsbergsla | courgette | prei hooi | fenegriek beurre Blanc

  • Truffel aardappel | schorseneer | paddenstoelen | little gem | sjalot crème | truffel saus *

    * Vegetarisch
  • ***

  • Truffel aardappel | schorseneer | paddenstoelen | little gem | sjalot crème | truffel saus

    30,00
Bijgerechten

Bijgerechten

  • Huisgemaakte friet met schil en truffel mayonaise

    4,75

Heeft u allergieën? Meld dit aan uw gastheer/gastvrouw.

Desserts

Desserts

Desserts

  • per dessert

    9,50
  • Macaron | banaan | Bros | bananen chocolade ijs

  • Panna cotta van witte chocolade | granaatappel | mint | witte chocolade ijs

  • Nougat | compote van sinasappel | citroen gel | sinaasappel yoghurt ijs

  • Zwarte bes | panna cotta | dragon | zwarte bessen sorbet

  • ***

  • KAASPLATEAU

    5 stuks

    15,00
Wijnsuggestie

Wijnsuggestie

***

  • DOW'S PORT RUBY

    4,00
  • DOW'S AGED 10 YEARS TAWNY

    8,50
  • DOW'S AGED 20 YEARS TAWNY

    12,50
  • DOW'S AGED 30 YEARS TAWNY

    17,50
  • VAT22 MADEIRA

    4,00