Direct naar de contentDirect naar de footer

Menukaart

Upstairs Onze menukaart bestaat uit verschillende gerechten. De menukaart is geïnspireerd door de aanvoer van de markt waarbij biologische en duurzame producten de voorkeur hebben, waarin het seizoen tot zijn recht komt. Gezond en bewust dineren, waarin kwaliteit centraal staat, met culinaire hoogstandjes moet u ‘avondje uit’ doen slagen bij restaurant Upstairs. Onze moderne wijnkaart telt maar liefst 300 verschillende wijnen, waarin wij hebben gekozen voor vriendelijke prijzen met wijnen uit zowel de ‘oude & nieuwe wereld’. Spectaculaire wijnen proeven? Vraag onze maitre *sommelier* om advies.

Pre dinner cocktails

Pre dinner cocktails

Negroni

  • Campari | rode vermouth | gin

    9,50

Dry Martini

  • Gin | droge vermouth

    9,50

Bloody Mary

  • Vodka | Tomatensap

    9,50
Bites

Bites

  • Oesters 'Gaey' (half dozijn)

    12,50

    Geserveerd met een sjalot vinaigrette, grapefruit segmenten en soja marinade

  • Oesters 'Gaey' (heel dozijn)

    22,50

    Geserveerd met een sjalot vinaigrette, grapefruit segmenten en soja marinade

  • Pata Negra

    12,50

    ‘Spaanse Iberico varken’

Chefs menu

Chefs menu

Heeft u allergieën? Meld dit aan uw gastheer/gastvrouw.

Laat u culinair verrassen door onze chefkok Remco Kleijn

  • 7 GANGEN VERRASSINGSMENU

    69,50
Voorgerechten

Voorgerechten

Voorgerechten

  • ***

    14,50
  • Gamba | kataifi | coquille | tomaat | avocado | sjalotten

  • Gerookte paling | ravioli | Hollandse garnalen | venkel crème waterkers mayonaise | hippo cress

  • Hamachi | zilte groenten | zeewier bouillon | shiitake | komkommer

  • Kreeft | watermeloen | Hollandse kropsla | Pata Negra | witlof

  • Gemarineerde Jodenhaas | artisjok | paprika | gebrande ui | knoflook crème | paddenstoel

  • Maïs kipfilet | paddenstoel | freekeh | maïs crème | popcorn | shiso purper olie

  • Macaron | gerookte paprika | geitenkaas | biet structuren | paprika siroop *

    * Vegetarisch
Hoofdgerechten

Hoofdgerechten

HOOFDGERECHTEN

  • ***

    19,50
  • Gebakken zeetong filets | flageolettes | mini bospeen | meiraap | radijs | worteljus

  • Zeeduivel | tomaat | olijf | courgette | basilicum pasta

  • Kreeft | venkel crème | lamsoren | zeekraal | aardappel schuim | kreeft extract

  • Gegrilde kalfslende | wilde spinazie | gevulde mini paprika | hummus | paprika crème kastanje champignons | Raz el Hanout jus

  • Short-rib | Green egg BBQ | doperwt | aardappel puree | paddenstoelen | BBQ saus

  • Lamsfilet | pistache korst | aardappel gnocchi | BBQ aubergine crème paprika | artisjok | lamsjus

  • Tomaten risotto | tomaat bereidingen | kruiden | doperwt | tuinboon | tomaten schuim *

    * Vegetarisch
Bijgerechten

Bijgerechten

BIJGERECHTEN

  • ***

    4,75
  • Huisgemaakte friet met schil geserveerd met truffelmayonaise

Desserts

Desserts

Desserts

  • per dessert

    9,50
  • Kano | bosbessen | bramen | crème patissier | Italiaans schuim | bramen sorbet

  • Pure chocolade moelleux | caramel | aalbes | gezouten caramelijs

  • Macaron | framboos | limoen | kardemom | kaffir roomijs

  • Pure chocolade | aardbei | biscuit | vanille | pure chocolade sorbet

  • ***

  • KAASPLATEAU

    5 stuks

    15,00
Wijnsuggestie

Wijnsuggestie

Per gang wordt er een bijpassende wijn geserveerd

***

  • Dow's Port Ruby

    4,00
  • Dow's Aged 10 Years Tawny

    8,50
  • Dow's Aged 20 Years Tawny

    12,50
  • Dow's Aged 30 Years Tawny

    17,50
  • VAT22 Madeira

    4,00