Direct naar de contentDirect naar de footer

Menukaart

Upstairs Onze menukaart bestaat uit verschillende gerechten. De menukaart is geïnspireerd door de aanvoer van de markt waarbij biologische en duurzame producten de voorkeur hebben, waarin het seizoen tot zijn recht komt. Gezond en bewust dineren, waarin kwaliteit centraal staat, met culinaire hoogstandjes moet u ‘avondje uit’ doen slagen bij restaurant Upstairs. Onze moderne wijnkaart telt maar liefst 300 verschillende wijnen, waarin wij hebben gekozen voor vriendelijke prijzen met wijnen uit zowel de ‘oude & nieuwe wereld’. Spectaculaire wijnen proeven? Vraag onze maitre *sommelier* om advies.

Pre dinner cocktails

Pre dinner cocktails

Negroni

  • Campari | rode vermouth | gin

    9,50

Dry Martini

  • Gin | droge vermouth

    9,50

Bloody Mary

  • Vodka | Tomatensap

    9,50
Bites

Bites

  • Oesters 'Gaey' (half dozijn)

    12,50

    Geserveerd met een sjalot vinaigrette, grapefruit segmenten en soja marinade

  • Oesters 'Gaey' (heel dozijn)

    22,50

    Geserveerd met een sjalot vinaigrette, grapefruit segmenten en soja marinade

  • Pata Negra

    14,50

    ‘Spaanse Iberico varken’

Chefs menu

Chefs menu

Heeft u allergieën? Meld dit aan uw gastheer/gastvrouw.

Laat u culinair verrassen door onze chefkok Remco Kleijn

  • 7 GANGEN VERRASSINGSMENU

    69,50
Voorgerechten

Voorgerechten

Voorgerechten

  • ***

    14,50
  • Thai beef salade | rode ui |kool zoetzuur | mint | koriander | limoen

  • Tonijn | komkommer | aalbes | sesam krokant | miso dressing

  • Krab | eendenlever schuim | paprika | waterkers

  • Kippendij | tzatziki | tomatillo | komkommer | knoflook

  • Kreeft | mossel | groene curry | peen | avocado | tomaat

  • Kalfstartaar | truffel | gerookte zwam | tahoon cress

  • Quiche | blauwe kaas | pompoen | humus | geroosterde bloemkool *

    * Vegetarisch
Hoofdgerechten

Hoofdgerechten

HOOFDGERECHTEN

  • ***

    19,50
  • Zwezerik | pompoen toffee crème | zoetzuur van pompoen | paddenstoelen | zoete uien jus

  • Gebakken scholfilet | truffel aardappel | romanesco | cantharellen | gebrande bloemkool creme | beurre noisette

  • Grote gamba | little gem | tomaat | tomaten salsa

  • Runder bavet | chorizo | zoette uien crème | paddenstoelen | roseval aardappel | chimichurri

  • Piepkuiken | gebakken borst | gestoofde bout | spelt | kool | eigen jus

  • Kreeft | kruiden mousseline | tomaat structuren | venkel | tomaten jus | citroen thijm olie

  • Truffel ravioli`s | groene asperges | bosui | paddenstoelen olie | parmezaan schuim en krokant *

    * Vegetarisch
Bijgerechten

Bijgerechten

BIJGERECHTEN

  • ***

    4,75
  • Huisgemaakte friet met schil geserveerd met truffelmayonaise

Desserts

Desserts

Desserts

  • Desserts

    9,50
  • Trifle | abrikoos | pruim | crème pâtissière |vanille roomijs

  • Canalé | witte chocolade | aalbes | pistache olie | witte chocolade sorbet

  • Eclair | koffie | citroen | hazelnoot roomijs

  • ***

  • KAASPLATEAU

    5 stuks

    15,00
Wijnsuggestie

Wijnsuggestie

Per gang wordt er een bijpassende wijn geserveerd

***

  • Dow's Port Ruby

    4,00
  • Dow's Aged 10 Years Tawny

    8,50
  • Dow's Aged 20 Years Tawny

    12,50
  • Dow's Aged 30 Years Tawny

    17,50
  • VAT22 Madeira

    4,00