Direct naar de contentDirect naar de footer

Menukaart augustus

Voor de ultieme gastronomische beleving serveren wij u het Upstairs menu, geserveerd met de meest verse en biologische producten. Geniet van het 3-gangen menu voor €32,50 per persoon of van het 4-gangen menu voor €42,50 per persoon. Het menu wisselt elke 3 weken. Onderstaand menu is geldig t/m 17 augustus 2020.

Voorgerechten

Voorgerechten

  • Caesar salade

    met rouleau van hoender

  • Geroosterde tonijn

    met soyaboon, komkommer en sambai dressing

  • Gazpacho *

    met mozzarella en quinoa

    * Vegetarisch
Tussengerechten

Tussengerechten

  • Zeebaars

    met fregola, venkel en saus van kreeft

  • Lamsnek

    met couscous, ras el hanout en ratatouille

  • Groene asperges *

    met linzen, artisjok, doperwten en antiboise

    * Vegetarisch
Hoofdgerechten

Hoofdgerechten

  • Gegrilde sukade steak

    met uiencompote, snijboon, bundelzwam en bearnaisesaus

  • Gegrilde scholfilet

    met mosselen, gestoofde spinazie en kerrie-mosselsaus

  • Ravioli *

    van bospaddenstoelen, truffel en een schuimige saus van cèpes

    * Vegetarisch
Dessert

Dessert

  • Tarte citron

    met crème suisse en frambozen verveine-sorbet

  • Selectie van kazen

    van Valk Versmarkt

Bijgerechten

Bijgerechten

  • Oesters

    €2,50 per stuk

  • Portie huisgemaakte frites

    €3,50