Direct naar de contentDirect naar de footer

Menukaart

Voor de ultieme gastronomische beleving serveren wij u het Upstairs menu, geserveerd met de meest verse en biologische producten. Onderstaand menu is geldig t/m 9 januari, met uitzondering van de feestdagen. 3-gangen € 32,50 | 4-gangen € 42,50. Tussengerecht vervalt bij een 4-gangen diner.

Voorgerechten

Voorgerechten

  • Rouleau van eend

    met rode biet, pompoen, beukenzwam en een dressing van hazelnoot en appel

  • Geroosterde tonijn

    met sesam, komkommer, sojaboon, avocado en een dressing van ponzu

Tussengerechten

Tussengerechten

  • Knolselderij-truffelsoep

    met Pata Negra

Hoofdgerechten

Hoofdgerechten

  • Rundersteak

    met rode kool, schorseneren, aardappel gratin en een jus met grove mosterd

  • Kabeljauwhaas

    met een amandel-salamikorst, ratatouille, aardappel gratin en een saus van vadouvan

Dessert

Dessert

  • Citroentaartje

    met gemarineerde blauwe bessen, chocolade crumble en Italiaans schuim

Bijgerechten

Bijgerechten

  • Huisgemaakte friet

    3,50

    met truffelmayonaise, Parmezaan en kruiden

  • Huisgemaakte brioche

    1,75

    met olijfolie en roomboter met zeezout

    Prijs per stuk

  • Plateautje Pata Negra

    10,00

    80 gram

  • Vers afgebakken Madeleine

    1,00

    met vanille

Aanbevolen wijnen

Aanbevolen wijnen

  • Dumanet Reserve (Chardonnay)

    22,50

    Languedoc, Frankrijk
    De wijn uit de Languedoc smaakt geweldig met veel rijp fruit zoals abrikozen en perzik en met smaken van vanille, noten en toast. De afdronk is zacht en romig met een lange nasmaak.

  • Carnivor (Cabernet Sauvignon)

    22,50

    Napa Valley, Californië
    Bijna inktzwarte wijn die groots en gedurfd van smaak is. De wijn heeft aroma's van donker fruit, bessen, koffie, mocca en getoast eiken en heeft een zijdezachte afdronk.