Direct naar de contentDirect naar de footer

Menukaart

Voor de ultieme gastronomische beleving serveren wij u het Upstairs menu, geserveerd met de meest verse en biologische producten. Geniet van het 3-gangen menu voor €32,50 per persoon of van het 4-gangen menu voor €42,50 per persoon. Het menu wisselt ± elke 3/4 weken. Onderstaand menu is geldig vanaf 24 september 2020.

Voorgerechten

Voorgerechten

  • Terrine van eend

    met pompen, abrikoos, sinaasappel, beukenzwam en amandel

  • Zeebaars

    met limoen, piment, komkommer en avocado

  • Pizza caprese *

    met rode ui, courgette met basilicum, tomaatjes en aceto balsamico

    * Vegetarisch
Tussengerechten

Tussengerechten

  • Buikspek met paling

    knoflook, shiitake, noedels, dashi, edamame en bosui

  • Gestoomde schelvisfilet

    met een crème van oester, gestoofde ijsbergsla, aardappelkaantjes, haringkaviaar en bieslook

  • Knolselderij in zoutkorst *

    met Parmezaan, walnoot en beurre blanc

    * Vegetarisch
Hoofdgerechten

Hoofdgerechten

  • Runderbavette

    met oesterzwam, schorseneren, spitskool met grove mosterd, pastinaak en rode wijn jus

  • Gebakken rogvleugel

    met Amsterdamse ui, witlof, prei, pastinaak en jus van mosterd

  • Crème van epiosse *

    met prei, spitskool met grove mosterd en oesterzwam

    * Vegetarisch
Dessert

Dessert

  • Bananensplit

    met bananenbrood, passievrucht, vanille ijs en warme chocoladesaus

  • Selectie van kazen

    van Valk Versmarkt

Bijgerechten

Bijgerechten

  • Oesters

    €2,50 per stuk

  • Portie huisgemaakte frites

    €3,50