- Restaurant Upstairs

Culinair genieten voor een eerlijke prijs

Onder leiding van chef-kok Remco serveert Restaurant Upstairs haar producten.

Onder leiding van chef-kok Remco serveert Restaurant Upstairs haar producten.

Onze vernieuwde menukaart bestaat uit kleine gerechten. De menukaart is geïnspireerd door de aanvoer van de markt waarbij biologische en duurzame producten de voorkeur hebben.

De keuken
De keuken brigade onder leiding van Remco kookt met dagverse en streekgebonden producten voor u.

De bediening
De bedieningsbrigade beschikt over een wijnkaart waarin wijnen zijn opgenomen voor een vriendelijke prijs uit zowel de ‘oude’ als de ‘nieuwe’ wereld. Zij geven u graag advies over verschillende wijn/spijs combinaties. U kunt een keuze maken uit de wijnkaart of kiezen voor een wijnarrangement bij het menu . In het wijnarrangement worden wijnen geserveerd van hogere kwaliteit die perfect bij de gerechten van het menu passen. Bekijk de wijnkaart.

De brigade van Restaurant Upstairs wenst u een culinaire avond toe!

Graag bespreken wij vanaf 11 personen met u en uw gezelschap een menu variërend van 3 of 4 gangen. 

Wij maken gebruik van cookies.