- Restaurant Upstairs

Culinair genieten voor een eerlijke prijs

Onder leiding van chef-kok Remco Chrispijn serveert Restaurant Upstairs haar producten.

Onder leiding van chef-kok Remco Chrispijn serveert Restaurant Upstairs haar producten.

Onze vernieuwde menukaart bestaat uit kleine gerechten. De menukaart is geïnspireerd door de aanvoer van de markt waarbij biologische en duurzame producten de voorkeur hebben.

Onze moderne wijnkaart telt maar liefst 300 verschillende wijnen, waarin wij hebben gekozen voor vriendelijke prijzen met wijnen uit zowel de 'oude' & 'nieuwe wereld'.

De keuken
De keuken brigade onder leiding van Remco Chrispijn kookt met dagverse en streekgebonden producten voor u.

De bediening
De bedieningsbrigade beschikt over een wijnkaart met meer dan 300 verschillende wijnen. Zij kunnen u uitleg geven over de verschillende wijn/spijs combinaties. Bekijk zelf de wijnkaart van restaurant Upstairs of laat u verrassen door te kiezen voor een wijnarrangement. In het wijnarrangement worden wijnen geserveerd van hoge kwaliteit die perfect bij uw gerechten passen. Bekijk de wijnkaart.

De brigade van Restaurant Upstairs wenst u een culinaire avond toe!

Graag bespreken wij vanaf 11 personen met u en uw gezelschap een menu variërend van 3 of 4 gangen. 

Wij maken gebruik van cookies.