Direct naar de contentDirect naar de footer

Diner

In verband met de huidige maatregelen omtrent Corona, is Restaurant Upstairs tot medio januari gesloten voor gasten die niet in het hotel overnachten.

Bekijk het take-away menu hier.

Boek een overnachting inclusief diner hier.

Boek uw kerstarrangement hier.

Culinair, trendy en sfeervol zijn enkele ingrediënten van Restaurant Upstairs. Dit restaurant bevindt zich op de eerste etage van Hotel de Gouden Leeuw. Onder leiding van chef-kok Tom de Winter serveert Restaurant Upstairs haar producten en maakt van uw avond een culinaire beleving.

Het menu is net even in een ander jasje gestoken. We bieden een heerlijk 3- en 4-gangenmenu met 3 keuzes bij het voor-, tussen- en hoofdgerecht en 2 keuzes bij het dessert. De menukaart zal elke 3 weken wijzigen.

Bekijk de menukaart hier.

Het 3-gangenmenu bedraagt € 32,50; het 4-gangenmenu € 42,50.
De menuprijzen zijn inclusief een broodje vooraf en een amuse.

Restaurant Upstairs is geopend vanaf 17:00uur van donderdag t/m zondag.