Direct naar de contentDirect naar de footer

Upstairs To Go

Vitello Tonnato

Kabeljauw

Dessert

VALK TO GO RESTAURANT UPSTAIRS

Kunt u niet blijven overnachten maar wilt u wel genieten van de exclusieve gerechten van Restaurant Upstairs? Dat kan! Beleef thuis een avond op niveau met een heerlijk 3- of 4-gangenmenu, speciaal voor u bereid!

In week 8 (25-27 februari) zullen wij géén Diner To Go aanbieden vanuit Restaurant Upstairs.

De mogelijkheden

  • Het menu

    Het menu

    • Geldig van 18 februari t/m 13 maart 2021
    • Te bestellen voor donderdagen, vrijdagen en zaterdagen
    • In week 8 (25 tot 27 februari) zullen wij géén Diner To Go aanbieden vanuit Restaurant Upstairs
    • 3-gangen € 27.50 | 4-gangen € 35.00
    • Losse gerechten bestellen is tevens mogelijk
    • Voorgerecht: Gravlax of Steak tartaar
    • Tussengerecht: Heilbot
    • Hoofdgerecht: Gegrilde zeebaars of Gegrilde iberico procureur
    • Dessert: Kersen tartelette
    • Met allergieën en dieetwensen kunnen we rekening houden
    • De gerechten zijn gemakkelijk thuis op te warmen en af te maken
    Het volledige menu
  • Bijgerechten

    Bijgerechten

    • Huisgemaakte brioche met olijfolie en roomboter met zeezout € 1.75 p.st.
    • Plateautje Pata Negra (80 gram) € 10.00
    • Huisgemaakte friet met truffelmayonaise, Parmezaan en kruiden € 3.75 (de friet dient u zelf nog te frituren)
    • Selectie van 4 soorten kaas van Valk Versmarkt met kaasbrood, dadelstroop en druiven € 7.50 p.p.
    • Vers afgebakken Madeleine met vanille € 1.00 p.st.
  • Aanbevolen wijnen

    Aanbevolen wijnen

    • Dumanet Reserve € 22.50
    • Carnivor € 22.50

    Dumanet Reserve (Chardonnay), Languedoc, Frankrijk
    De wijn uit de Languedoc smaakt geweldig met veel rijp fruit zoals abrikozen en perzik en met smaken van vanille, noten en toast. De afdronk is zacht en romig met een lange nasmaak.

    Carnivor (Cabernet Sauvignon), Napa Valley, Californië
    Bijna inktzwarte wijn die groots en gedurfd van smaak is. De wijn heeft aroma's van donker
    fruit, bessen, koffie, mocca en getoast eiken en heeft een zijdezachte afdronk.

Werkwijze Bestellen

Werkwijze Bestellen

Afhalen is uitsluitend mogelijk op donderdagen, vrijdagen en zaterdagen.

  • Bestellingen kunnen geplaatst worden tot 17:00 uur vóór de dag van afhalen.
  • Stuur een mail naar info@restaurantupstairs.nl
  • Geef duidelijk de gewenste gerechten door
  • Geef aan welke bijgerechten u wenst (optioneel)
  • Geef uw wijnkeuze door (optioneel)
  • Geef eventuele voedingsrestricties en speciale wensen door (optioneel)
  • Geef aan op welke datum én hoe laat u het menu komt afhalen
  • Gelieve uw volledige naam en telefoonnummer te vermelden

Indien u vragen heeft, kunt u altijd contact opnemen met onze receptie via 071 560 2800.

werkwijze Afhalen

werkwijze Afhalen

Bestellingen zijn af te halen tussen 16:00 en 18:00 uur.

  1. Parkeren is mogelijk op het terrein van Hotel De Gouden Leeuw
  2. Meld u bij de hotelreceptie
  3. Betaal uw bestelling (bij voorkeur per pin)
  4. Gelieve u te allen tijde aan de RIVM richtlijnen te houden
  5. Wij wensen u smakelijk eten en hopen u snel weer te zien!
Routebeschrijving

De Gouden Leeuw nieuwsbrief

Wilt u op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen binnen Van der Valk Hotel De Gouden Leeuw? Schrijf u dan in voor de nieuwsbrief via onderstaande knop.

Aanmelden