Direct naar de contentDirect naar de footer

Upstairs To Go

Vitello Tonnato

Kabeljauw

Dessert

VALK TO GO RESTAURANT UPSTAIRS

Kunt u niet blijven overnachten maar wilt u wel genieten van de exclusieve gerechten van Restaurant Upstairs? Dat kan! Beleef thuis een avond op niveau met een heerlijk 3- of 4-gangenmenu, speciaal voor u bereid!

De mogelijkheden

  • Week 19

    Week 19

    In week 19 (10 t/m 16 mei) is Upstairs gesloten en is het niet mogelijk om een diner te bestellen.

  • Menu week 20 en 21

    Menu week 20 en 21

    • Geldig van 20 t/m 29 mei 2021
    • Te bestellen voor donderdagen, vrijdagen en zaterdagen
    • 3-gangen € 27.50 | 4-gangen € 35.00
    • Losse gerechten bestellen is tevens mogelijk
    • Voorgerecht: Carpaccio van zeebaars of kalfstartaar
    • Tussengerecht: Asperge velouté
    • Hoofdgerecht: Gebakken kabeljauw of zacht gegaarde lam
    • Dessert: Aardbeien Romanoff
    • Met allergieën en dieetwensen kunnen we rekening houden
    • De gerechten zijn gemakkelijk thuis op te warmen en af te maken
    Het volledige menu
  • Bijgerechten

    Bijgerechten

    • Huisgemaakte brioche met olijfolie en roomboter met zeezout € 1.75 per stuk
    • Plateautje Pata Negra € 10.00 per 80 gram
    • Huisgemaakte friet met truffelmayonaise, Parmezaan en kruiden € 3.75 (de friet dient u zelf nog te frituren)
    • Selectie van 4 soorten kaas van Valk Versmarkt met kaasbrood, dadelstroop en druiven € 7.50 per persoon
    • Vers afgebakken Madeleine met vanille € 1.00 per stuk
    • Wijnarrangement 3 glazen € 17.50 per persoon
    • Wijnarrangement 4 glazen € 23.50 per persoon
    • Glas Ruby Port bij het kaasplankje: € 3.25 per glas
Werkwijze Bestellen

Werkwijze Bestellen

Afhalen is uitsluitend mogelijk op donderdagen, vrijdagen en zaterdagen + Moederdag (9 mei)

  • Bestellingen kunnen geplaatst worden tot 17:00 uur vóór de dag van afhalen.
  • Stuur een mail naar info@restaurantupstairs.nl
  • Geef de gewenste gerechten door (nvt met het Moederdagmenu)
  • Geef aan welke bijgerechten/wijnarrangement u wenst (optioneel)
  • Geef eventuele voedingsrestricties en speciale wensen door (optioneel)
  • Geef aan op welke datum én hoe laat u het menu komt afhalen
  • Gelieve uw volledige naam en telefoonnummer te vermelden

Indien u vragen heeft, kunt u altijd contact opnemen met onze receptie via 071 560 2800.

werkwijze Afhalen

werkwijze Afhalen

Bestellingen zijn af te halen tussen 16:00 en 18:00 uur.

  1. Parkeren is mogelijk op het terrein van Hotel De Gouden Leeuw
  2. Meld u bij de hotelreceptie
  3. Betaal uw bestelling (bij voorkeur per pin)
  4. Gelieve u te allen tijde aan de RIVM richtlijnen te houden
  5. Wij wensen u smakelijk eten en hopen u snel weer te zien!
Routebeschrijving

De Gouden Leeuw nieuwsbrief

Wilt u op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen binnen Van der Valk Hotel De Gouden Leeuw? Schrijf u dan in voor de nieuwsbrief via onderstaande knop.

Aanmelden