Direct naar de contentDirect naar de footer

Diner 31 dec + 1 jan

4-gangen €60.00 | 6-gangen €79.50. De tussengerechten vervallen bij een 4-gangen diner.

Voorgerechten

Voorgerechten

  • Kreeft

    Tomaat | couscous | mozzarella | basilicum | citroen

  • Iberico

    Eendenlever | knolselderij | hazelnoot | groene appel | bundelzwam

Tussengerechten

Tussengerechten

  • Fazant

    Ravioli | Bospaddenstoelen | romanesco | topinamboer | zuurkool | cepes saus

  • Scholfilet

    Bloemkool | beurre noisette | aardappel | nootmuskaat | haring kaviaar

Hoofdgerechten

Hoofdgerechten

  • Hertenrugfilet

    Knolselderij | rode kool | spruiten tapenade | pommes fondant | jus van rode port met chocolade

Dessert

Dessert

  • Citrus

    Chocolade | tonkaboon | salted caramel | vanille roomijs