Actie t/m eind oktober!

Actie t/m eind oktober! - Restaurant Upstairs

Geopend di. t/m zon. vanaf 17.00uur

Restaurant Upstairs behoort tot de top

Feestdagen bij Restaurant Upstairs

The New Style Menu

Laat u verrassen
door onze wijnselectie

Een romantisch diner
voor twee

Trendy, gastvrij en verrassend

22 conferentiezalen, gratis parkeergelegenheid en gratis wifi. Uw gasten zijn van alle gemakken voorzienOnze chefkok maakt van uw avond een gastronomische beleving.
Met de meest verse producten wordt een smaaksensatie gegarandeerd.
Onze gratis shuttle brengt u snel van en naar Schiphol of Amsterdam. U gaat zorgeloos en uitgerust op vakantieDe wijnkaart telt maar liefst 300 verschillende wijnen, waarover 
onze maître-sommelier Mark Vonk u alles kan vertellen.
Een modern wellness center, Luxury Gym en riant binnenzwembad. U kunt zich stijlvol ontspannenOp ons terras kijkt u uit over koninklijk landgoed De Horsten en
kunt u in de avondzon genieten van een avond uit op niveau.
Wij zijn op zoek naar een enthousiaste gastvrouw/man, kijk onderin naar onze vacatures!
Restaurant Upstairs is dagelijks geopend vanaf 17.00 uur, met uitzondering van de maandag. Op Pinkstermaandag, 9 juni, zijn wij voor u geopend.

Kleine gerechtjes

The New Style Upstairs

Onze nieuwe menukaart bestaat uit kleine gerechten. De menukaart is geïnspireerd door de aanvoer van de markt waarbij biologische en duurzame producten de voorkeur hebben, waarin het seizoen tot zijn recht komt.

Bekijk de nieuwe kaart
Noemenswaardig - Restaurant Upstairs

Noemenswaardig lekker

Anderen zijn al overtuigd van de culinaire geneugten die Upstairs u biedt. Zo vindt u ons op Iens en in de gidsen van Michelin en GaultMillau. En daar zijn we trots op. Mogen we u binnenkort ook overtuigen? Wees welkom!

Tafeltje reserveren
Terug naar boven

3 gangenmenu

Ervaar culinaire sensatie

De keukenbrigade onder leiding van chef-kok Luuk Brouwer brengt u heerlijke gerechten voor eerlijke prijzen. Bereid u voor op hoogstaand dineren in een bijzondere setting.

Bekijk de kaart
Wijnen - Restaurant Upstairs

Wijnen met een verhaal

Van een druif tot aan het glas. Iedere wijn kent een reis. Onze sommelier inspireert u graag met een verhaal over die ene specifieke wijn en bij welk gerecht het zou passen. Of laat u verrassen door een wijnarrangement. Er is keuze uit meer dan 400 verschillende wijnen. Santé!

Ontdek uw wijn
Terug naar boven

Upstairs voor u alleen

Samen Exclusief

Iets te vieren? Of samen met vrienden of collega's op sterrenniveau dineren? Het is mogelijk ons kwaliteitsrestaurant, of een deel ervan af te huren. Informeer gerust.

Bekijk de mogelijkheden
terras - Restaurant Upstairs

Verrassend zomers

Samen met het heerlijke zonnetje kunt u romantisch of met uw gezeldschap genieten van een diner op niveau. Het uitzicht over de dierenwijde, onder de sterrenhemel, een heerlijk glas wijn en de finesse van de keuken maakt uw avond tot een succes. 

Ontdek ons restaurant
Terug naar boven